Glimlach voor altijd

De leukste familiefotograaf
uit regio Zoetermeer

Het laten maken van een familie fotoshoot is een leuke manier om herinneringen te maken en om de band tussen familieleden te versterken.

😄 onvergetelijke ervaring

Vrolijke en spontane fotoshoot-ervaring voor de hele familie.

🕙 SNELLE SERVICE

Snelle selectie, kwaliteitsbewerking en levering van de foto's.

💶 ACHTERAF BETALEN

Bepaal welk pakket je wilt achteraf na het ontvangen van de slideshow.

Herken je dit?

Mensen kunnen bij het maken van familiefoto's niet ontspannen voor de camera staan en weten niet hoe ze zich moeten opstellen voor de foto. Daarnaast kan het lastig zijn om ervoor te zorgen dat iedereen leuk op de foto staat. Na de fotoshoot moet je vervolgens lang op de foto's wachten en dan weet je ook niet welke foto mooi op de muur zou staan.

Als ervaren familiefotograaf (sinds 2008) bied ik professionele begeleiding tijdens de fotoshoot, zodat iedereen zich ontspant voor de camera en natuurlijk kan poseren. Met mijn oog voor detail zorg ik ervoor dat iedereen leuk op de foto staat en de foto's een mooie herinnering zijn aan het samenzijn van de familie. Bovendien lever ik de foto's snel en help ik bij het kiezen van een passende afdruk voor aan de muur, zodat jullie de ervaring van de fotoshoot voor altijd kunnen herbeleven.

familieshoot in het park moeder en zoon

Vang het moment
voor het te laat is

Baby's worden heel snel peuters. Als gezin heb je het al hartstikke druk en vergeet je soms hoe snel de kinderen groeien. Je zou toch niet de gemiste momenten willen missen? Wat is nou mooier dan een blijvende herinnering te hebben van het gezin?

Oma of opa gaan sneller dood dan je hoopt. Je weet dat het ooit gebeurd, maar je hoopt uiteraard dat dit voorlopig niet zal gebeuren. Als het dan gebeurd en je hebt dan geen mooie foto van oma is dit echt jammer. Ik maak een mooie herinnering van oma of opa.

Niet iedereen houdt ervan om te poseren voor een foto. Ik heb verschillende trucs om je te laten poseren zonder dat je het door hebt. In plaats van poseren heb je plezier in het maken van foto’s.

Heb je ook een lege muur in huis? Zou het niet fantastisch zijn om iets moois van je gezin aan de muur te hebben hangen? Ik heb een groot assortiment aan afdrukmogelijkheden.

Ik ben geen onervaren fotograaf. Ik ben full time fotograaf en er zijn meer dan 400 klanten voor je geweest, dus bij mij zit je wel goed.

Familiefoto laten maken?

  • Familieshoots leggen blijvende herinneringen vast van belangrijke momenten in het leven.

  • Familieshoots bieden een gelegenheid om quality time door te brengen en een band op te bouwen.

  • Familieshoots versterken de banden tussen familieleden en tonen hun liefde voor elkaar.

  • Familieshoots resulteren in unieke en persoonlijke foto's die geschikt zijn voor aan de muur, een fotoalbum of sociale media.

  • Familieshoots die ik oplever zijn creatief en hebben de juiste belichting en compositie.

  • Familieshoots zijn geschikt voor elke gelegenheid, zoals verjaardagen, vakanties en familiereünies.

Hoe werkt het?

Stap 1:

Beschikbaarheid checken

Afspraak maken voor fotoshoot via het contactformulier of telefoon.

Stap 2:

Vastzetten datum en locatie

Nadat de datum vast staat ontvang je een e-mail met handige kledingtips.

Stap 3:

De familie fotoshoot

Tijdens de fotoshoot maken foto's in elke gewenste combinatie van personen.

Stap 4:

Fotoshoot bekijken

Je ontvangt een slideshow en je kunt online een pakket bestellen.

Er is niets waardevoller dan een fraaie fotoafdruk met een familiefoto.
Het is een herinnering die elk jaar meer emotionele waarde krijgt.
— Stefan Segers
familieshoot gezin fotoshoot in het Westerpark Zoetermeer
gezin fotoshoot familieshoot in het park van Zoetermeer
fotoshoot gezin op het strand familieshoot

 Veelgestelde vragen

  • De fotoshoot duurt ongeveer een uur en ik neem de tijd om prachtige foto's van jullie te maken. Soms kan de sessie iets korter of langer duren, afhankelijk van hoe het gaat. Als fotograaf probeer ik afwisseling te brengen door snel en veel foto's te maken in verschillende combinaties en op verschillende locaties. Zo blijft het fotograferen leuk en interessant voor iedereen. Ik zal ervoor zorgen dat we voldoende mooie foto's maken die ik zal plaatsen in de online klantengalerij. Als je specifieke wensen hebt voor de foto's, aarzel dan niet om dat aan mij te laten weten. We kunnen samen bespreken wat voor soort foto's je wilt en hoe we dat kunnen realiseren. Het is ook belangrijk om te onthouden dat we tijdens de fotoshoot ons op ons gemak moeten voelen, dus ik zal alles doen wat nodig is om ervoor te zorgen dat iedereen zich comfortabel voelt.

  • Op zaterdagen zijn er vaak veel familie fotoshoots gepland, dus als je een specifieke datum wilt reserveren, is het verstandig om ruim van tevoren te boeken. Aangezien een fotoshoot gemiddeld een uur duurt, kan ik meerdere shoots op een dag inplannen, vooral als ze op dezelfde locatie plaatsvinden (zoals de fotostudio of het Westerpark). Als je wat flexibeler bent, kun je vaak snel een datum reserveren voor de fotoshoot. Doordeweeks is er vaak meer ruimte om de fotoshoot in te plannen, maar dan moeten jullie natuurlijk wel beschikbaar zijn.

  • Voor een fotoshoot op locatie is er geen maximum aantal personen. We bekijken ter plekke hoe we iedereen zo goed mogelijk op de foto krijgen. Niet alleen de grote groep zetten we op de foto maar ook de diverse gezinnen en kinderen etc. We hebben een uur de tijd en welke combinaties we maken maakt me niets uit.

    De fotostudio is niet heel groot waardoor er plek is tot maximaal 6 personen (2 volwassenen en kleine kinderen). Grotere groepen wordt lastig omdat de rest van de fotostudio in beeld komt. Als je een grotere groep wilt fotograferen, kan het handig zijn om een locatie buiten de studio te overwegen.

  • Als het slecht weer is op het tijdstip van de fotoshoot zijn er een paar opties. We kunnen de fotoshoot naar een ander tijdstip verplaatsen, mits dit in mijn en jullie planning past. We kunnen de fotoshoot op hetzelfde tijdstip, als er plek is, in de fotostudio (Zoetermeer) laten plaatsvinden (maximaal 4 volwassenen).

    Het komt gelukkig niet vaak voor dat we een fotoshoot moeten verplaatsen vanwege slecht weer, omdat het in Nederland maar 7% van de tijd regent (waarvan de helft 's nachts). Toch houden we een paar dagen van tevoren de weersvoorspelling in de gaten en als het er erg slecht uitziet, houden we contact over wat we gaan doen.

  • Een fotoshoot kan plaatsvinden op werkdagen of op zaterdag. Zondag is mijn enige vrije dag, dus op deze dag ben ik niet beschikbaar voor werk.

    Als je op een bepaalde dag een fotoshoot wilt plannen, laat het me dan weten en we kunnen samen kijken of dat haalbaar is in onze respectievelijke agenda's. We kunnen ook bespreken wat voor soort foto's je wilt maken en hoe we dat het beste kunnen realiseren, of je nu op een werkdag of op zaterdag wilt fotograferen.

  • De meeste fotoshoots vinden plaats op locatie, zoals in het park, op het strand, in het bos of in een tunnel of fabriek.

    Ik zit in Zoetermeer gevestigd en fotografeer vaak in het Westerpark. Dit is een prachtig park vlak bij de snelweg en makkelijk aan te rijden.

    Bij fotografie buiten wordt de omgeving meegenomen in de foto's, wat ideaal is voor kleine kinderen die dan meer vrijheid hebben. Als het weer ongunstig is, kunnen we altijd kiezen voor een binnenlocatie waar het droog en warm is, zoals een Lijm & Cultuur of de Van Nelle Fabriek. De fotostudio in Zoetermeer is geschikt voor groepen van maximaal 6 personen (waarvan 2 volwassen en 4 kleine kinderen), dus is geschikt voor gezinnen met kleine kinderen of zwangerschapfotoshoots.

Wat over mij

Hallo, ik ben Stefan van familieshoot. Ik hou van het fotograferen van gezinnen en families en ben fulltime fotograaf sinds 2008. Ik heb ook verschillende internationale Awards voor fotografie gewonnen en ik ben trots op het feit dat mijn klanten erg tevreden zijn over mijn werk.

Als vader van twee kinderen begrijp ik hoe belangrijk het is om echte momenten vast te leggen die een goed beeld van je gezin geven. Ik heb meer dan 750 familie fotoshoots gemaakt van allerlei grootte, van kleine tot grote families, ouders met baby's, kinderen en grootouders.

Tijdens de fotoshoot probeer ik jullie op je gemak te stellen en het leuk te maken. Ik heb veel geduld en ik doe graag spelletjes met de kinderen zodat we leuke foto's kunnen maken die je altijd zult koesteren.

Als leukste fotograaf in de regio Zoetermeer, zorg ik ervoor om jullie de mooiste foto's te geven die jullie gezin weerspiegelen. Ik ben benieuwd wat voor foto's jullie graag willen hebben. Neem gerust contact met me op om een fotoshoot te plannen!

Wat kost een familie fotoshoot

De fotoshoot duurt ongeveer 1 uur. Tijdens de fotoshoot fotograferen we alle gewenste combinaties en composities. De nadruk van de fotoshoot ligt vooral op veel lol maken. Tijdens de fotoshoot probeer ik zowel geposeerde foto’s als spontane foto’s te maken waardoor je een leuke variatie aan beelden hebt om uit te kiezen.

Wanneer de beelden klaar zijn plaats ik ze op mijn online galerij waar je een gave slideshow te zien krijgt. Hier kun je één van de drie onderstaande pakketten te bestellen. Het is ook mogelijk om te upgraden naar hoger pakket.

alt text

Basic pakket

€ 249,-

  • fotoshoot 1 uur op locatie

  • slideshow met de leukste foto’s

  • 10 digitale foto's in hoge kwaliteit downloaden

  • 3 GRATIS fotoafdrukken 10 x 15 cm te bestellen via de shop

  • aantal personen maakt niet uit

  • alle dagen behalve zondag

  • reiskosten buiten Zoetermeer € 0,65 p/km

  • huur fotostudio € 40,-

alt text

Standard pakket

€ 349,-

  • fotoshoot 1 uur op locatie

  • slideshow met de leukste foto’s

  • 25 digitale foto's in hoge kwaliteit downloaden

  • fotoalbum 15 x 15 cm met de beste foto’s

  • 10% korting op fotoafdrukken via de shop

  • aantal personen maakt niet uit

  • alle dagen behalve zondag

  • reiskosten buiten Zoetermeer € 0,65 p/km

  • huur fotostudio € 40,-

alt text

Premium pakket

€ 399,-

  • fotoshoot 1 uur op locatie

  • slideshow met de leukste foto’s

  • ALLE digitale foto's in hoge kwaliteit downloaden

  • fotoalbum 15 x 15 cm met de beste foto’s

  • 20% korting op fotoafdrukken via de shop

  • aantal personen maakt niet uit

  • alle dagen behalve zondag

  • reiskosten buiten Zoetermeer € 0,65 p/km

  • huur fotostudio € 40,-